Emilie Lindenbergh

Emilie Lindenbergh
Kometenstraat 58
1223 CL Hilversum
T: 035 - 772 11 77
M: 06 - 30 276 087
Contact
Workshops in het Singermuseum

In het kader van een nauwe samenwerking met het Singermuseum worden regelmatig rondleidingen en excursies georganiseerd:

27 januari voor kinderen: 10.00 tot 12.00 uur: een interactieve rondleiding van een half uur en een schilderworkshop van anderhalf uur. Inclusief rondleiding, creatieve workshop in het atelier van het Singermuseum en iets te drinken: € 12,50 per kind.

3 februari voor volwassenen: 10.00 tot 13.00 uur en 13.00 tot 16.00 uur.Uitgebreide rondleiding door Desirée Koninkx van 1 uur en daarna een 2 uur durende schilderworkshop. Inclusief entree, rondleiding, schilderworkshop in het atelier van het Singermuseum, koffie en thee: € 20,- p.p.

Aanmelding en betaling bij Emilie: 06 30276087 elindenbergh@yahoo.com

 

 

Vierdaagse schilderworkshop in Oostkapelle, Domburg, Veere, e.a. van 23 tot en met 26 april, 2019

We verblijven op de oude schilderachtige buitenplaats Ipenoord, een familiehotel Greenwhite geheten, in Oostkapelle. Domburg is een schilderskolonie geweest waar schilders als Mondriaan, Jan en Charlie Toorop, Jan Hart-Nibrig, Jan Sluyters en anderen fraai werk hebben gemaakt. Echt prachtige zeegezichten ontvouwen zich hier op Walcheren, waar het licht beroemd is. We gaan onder andere aan de slag in Domburg, Veere en Westhove.

Het verblijf is inclusief verblijf, ontbijt, diner en begeleiding. Exclusief schildersmateriaal.

Aanmelding is nu mogelijk. Voor Info: klik Hier

 

Ik geef een vierdaagse schilderworkshop in april in Zeeland, Oostkapelle, Domburg e.a.

In het samenwerkingsverband met het Singer worden regelmatig rondleidingen en schilderworkshops georganiseerd in het atlier van het Singermuseum.

Regelmatig vinden ook losse workshops plaats in het atelier achter het Brinkhuis. U kunt ook een workshop bestellen voor een aantal mensen. Prijs op aanvraag.

Voor het levensverhaal geef ik in juni 2018 twee vijfdaagse Schrijfworkshosp in Zeeland op buitenplaats Ipenoord, Oostkapelle, Zeeland