Emilie Lindenbergh

Emilie Lindenbergh
Kometenstraat 58
1223 CL Hilversum
T: 035 - 772 11 77
M: 06 - 30 276 087
Contact


 


De kinderlessen seizoen 2014/15


Seizoen 2014/2015:

Afgelopen jaar hebben de kinderen gewerkt aan een project over Matisse. Ze hebben prachtige collages gemaakt.

Ze hebben ook een eigen kunstboek gemaakt naar aanleiding van de muziek van Carnaval des animaux van Camille Saint Seans. Alle dieren zijn met verschillende materialen gemaakt en ingeplakt in boekjes die ik voor ze had genaaid.

De kinderen hebben ook met hun werk geƫxposeerd: pentekeningen met oostindische inkt van het Brinkhuis, het oude nonnenklooster in Laren, in de (h)Artgalerij in het Brinkhuis zelf.

We hebben in april een rondleiding en een schildersworkshop in het Singer gedaan, onder leiding van de educatieve afdeling van het Singermuseum, naar aanleidng van de tentoonstelling van Leo Gestel. Veel afwisseling, veel geleerd en vooral: veel plezier!

In januari is de nieuwe groep voor kinderen van 5 t/m 7 jaar van start gegaan onder leiding van collega Chris Buys: Creatieve activiteiten. In deze groep wordt geknutseld, geboetseerd, getekend en geschilderd. Was ook erg leuk, verrassend en de cursus is afgesloten met een feestje in het atelier.

En tot slot een heel leuke afsluiting in speeltuin Ons Genoegen in Laren voor de kinderen van 7 t.m 10 jaar, met een schildersproject voor de speeltuin, spel en een maaltij!

De groep van de grotere kinderen van 10 t.m 14 jaar is ter afsluiting bij mij thuis geweest, waar we een film hebben gekeken, pannenkoeken gebakken en een spel hebben gedaan.

Reageer